Træning

GTC og GTC-Bulls efterår/vintertræning 2012/2013

Så lægger GTC fra land med et stort vinter fælles træningsprogram. Det indeholder flere nye spændende nyheder. Traditionen tro starter vi i næste uge (40) i Ganløsehallen. Svømningen har jo allerede holdt ”skifte-dag” til indendørsbassinerne i Ølstykke.

Alle holdbeskrivelser vil være ledsaget af et link til klubmodul. Det er nødvendigt at tilmelde dig holdene via disse link, så træneren kan se interessen for holdet, samt have mulighed for at udsende epost/sms til holdet ved aflysninger eller ændringer. Man er ikke optaget på holdet før man har foretaget sin tilmelding på klubmodul.

Klubben kan også glædeligt byde velkommen til flere nye trænere i vores store stab af trænere. På bassin-kanten har vi et ”comeback” med Kathrine Jørgensen, som har været en af klubbens første svømmetrænere. Vi arbejder forsat med at skaffe endnu en træner til svømningen.

Til indoor bike har vi fået ny indpisker med Iben Mørk Thomsen, Anja Krüger og Nanna Müller. De skal sørge for at vores hold bliver godt besat med deres store engagement og nye energi. Tag godt imod vores nye trænere.

Program 2012/2013:

Svømning

Cirkeltræning

Løb

MTB

Indoor bike

Husk at melde dig til træningen på ganlose-tricenter.klub-modul.dk