DM-serien 4. afdeling – i Torden og Lynild!

Torden og lynild. Storm og silende regn.

Det var i lange perioder scenariet ved 4. afd. af tri-serien i Fredericia.

Oven på en sommer med nærmest tropisk klima, måtte det jo ske før eller siden.

IMG_9838.JPG

DM-serien 4. afdeling – Torden og lynild over Fredericia!

Næsten i samme sekund som himlen viste sig fra sin værste side, gik starten på svømningen. Daniel åbnede alle turbiner og pløjede igennem vandet som et slagskib i de meterhøje bølger. Miki og Emil holder sig godt til i de svære betingelser. De kommer op som 1, 4 og 5 Kristian og Simon ligger lidt længere tilbage i feltet.

Alle laver et super 1. skift, men da Miki skal ud af zonen, styrter han og må efterfølgende en tur på hospitalet.

Daniel flyver alene afsted og køre enkeltstart med en 6 mands gruppe bagved, hvor Emil og de øvrige ikke rigtig kan få tingene til at fungerer. Det resultere i at Peter Østergaard køre væk fra gruppen og vinder løbet i ensom majestæt.

Kristian og Simon køre hårdt bagfra og det gode arbejde bære frugt. Simon er dog så uheldig at en konkurrent, fejlagtigt, har sat in cykel på han plads og han taber mange dyrebare sekunder.

Daniel kan løbe 2. pladsen hjem, uden at være presset. Emil bliver nummer 4 efter et taktisk løb og sprintopgør med Mikkel Agger. Kristian bliver nummer 6 efter en heroisk indsats på cyklen. Simon bliver nummer 17 efter hårdt og ensomt arbejde på cyklen.

I kvindernes elite-klasse stillede Anne til start, med et helt anden strategi, end i de 3 foregående stævner. Det var planen at hun skulle spare på kræfterne på cyklen og lade de 8-10 år ældre konkurrenter tage deres del af slæbet.

Den defensive og taktiske kørsel rakte til 2. plads efter seriens nummer 1 Pernille Linder. Bare en meter skilte de 2 på målstregen, efter et hæsblæsende spurtopgør. |

Mia og Scott havde været i kamp og så meget glade ud, ad vi ankom til stævneområdet. De fortalte om kæmpe bølger og en løberute, der gik mange retninger.

Hvordan historien endte vides ikke, men mon ikke de vil fortælle om det, når i møder dem til træning. Lidt billeder fra dagens stævne!  HER:-)

Reporter – Lars Ole  /  Fotograf – Anette

Dette indlæg blev udgivet i Stævner, Ungdomsnyt. Bogmærk permalinket.