Bulls indtog Bromölla – IGEN!!!

Det er faktisk fantastisk, men også sandt! Det var med en superskøn fornemmelse, at vi kom tilbage til Bromölla i Skåne, i det sydlige Sverige. Endnu engang lagde Camilla og Carsten – sammen med den lokale fodboldklub – base til sommerens helt store ferie-trænings-eventyr.

Som det jo altid er, når Bulls afholder samlinger, var det et utrolig skønt og behageligt vejr. Søen var 22-23 grader, luften en smule mere og nætterne tilpas kølige, så alle vågnede friske og veludhvilede – og altså dermed – klar til dagens mange træningstimer og andre dejlige oplevelser!

2014 Pic.jpg

Det er tydeligt, at Bulls er en særdeles seriøs og ambitiøs samling unge mennesker, så der blev virkelig gået til den på samtlige træningspas – til vands, på hjul og i løbeskoene!

Som det jo heldigvis er, når man er sammen i mange dage, er der jo også tid til masser af andre oplevelser. Vil blot lige nævne: Sillabåten – se bare her!, billigt svensk slik, lystfiskeri, Bellas Place, Aftengrillning, osv…..VIDEO!!!!!

Som den årvågne læser – som du jo er 🙂 – har du selvfølgelig bemærket, at Brian ikke var med, portrætteret, på den fabelagtige flotte billedcollage lige ovenover. Derfor er du naturligvis nødsaget til, at tjekke billederne fra samlingen HER!

Sidst men ikke mindst – snarere mest – vil vi lige sende en kæmpe tak til vores trofaste sponsorere Hansens Flødeis, Audi – Danmark, lejboxen.dk samt Carlsbergs Sportsfond, som gav os muligheden for denne herlige sommersamling.

Dette indlæg blev udgivet i Træningssamlinger, Ungdomsnyt. Bogmærk permalinket.