1. DM afdeling – Bulls besøgte Ikast!

Lad det være skrevet med det samme. Dette bliver en længere historie – Der er meget at berette når Bulls tager hul på DM-serien og præsterer så fantastisk flot!

Resultater HER!

bulls ikast 2014

Bulls nu med horn i panden!

Det var et stort hold Bulls der forventningsfuldt var taget til Jylland for at starte Tri-Stævne-Sæsonen, altså sådan for alvor! Ikast lagde område til denne første afdeling og de fik besøg af Anne, Emil, Simon, Daniel, Miki og Kristian. Speakeren ved stævnet var Styregruppens Michael. Nedenstående er beretninger fra nogle af vores seje unge samt den stolte Holm-far og træner – Lars-Ole.

Daniel’s kommentar: 
“Det var et utrolig fedt stævne. Det var mit første tri-stævne, så det var en kæmpe oplevelse for mig. Jeg er virkelig glad for udfaldet og med 5. pladsen.”

 

Emils beretning:
Jeg tog med min mor, far og Anne til Ikast om fredagen, så vi kunne få tjekket cykel- og løbe ruten og få sovet ordenligt. Træning på cykelruten blev lidt et kaos da Anne ved et uheld ramte mit baghjul og styrtede, hun slog knæet og fik nogle hudafskrabninger. Ud over Annes styrt var min for bremse gået løs og vi havde ikke værktøj med til at lave det, heldigvis havde Jem og Fix åbent og vi fik spændt cyklen efter så den var 110% klar til Racet.
Racet:
De 2 første afdelinger foregår i svømmehal, hvorimod de sidste 4 er ”open water”.
Jeg blev lagt på bane med Thomas Strange (OTK), Nicklas Nygaard (KTK86) og Mads Mortensen (ETOM). Jeg havde på forhånd aftalt med Thomas at han svømmede forrest, da han er den bedste svømmer. Jeg havde en god placering i vandet i og med at jeg på begge sider kunne se min nærmeste konkurrenter.
Startskuddet gik og jeg holdt mig til Thomas. Jeg kom op af vandet lige efter ham som nr. 5 og så gik jagten ind på de 3 forreste. Vi skulle køre 7 omgange på en teknisk og hård rute. Jeg sad i forreste gruppe med Mikkel Jensen, Henrik Kingo, Thomas Strange og Daniel bækkegård. Vi arbejde hårdt og gjorde hvad vi kunne for at holde den meget større 2. gruppe væk, men med 2 omgange igen blev vi indhentet og kørte samlet mod T2. Mod slutningen af cyklingen kom der masser af ryk for at komme først ind i skifte zonen. Jeg holdt bare min placering i feltet og da alle begyndte at åbne deres cykelsko rykkede jeg og var første mand i skiftezonen. Jeg fumler lidt med mine løbesko og kommer ud på løbet som 2’er efter Anders Lund, da vi har løbet 3-400 meter kommer Peter Østergaard på til os og træder på speederen. De løber i tempo hvor jeg er alt for træt til følge med, på grund af den hårde cykling. Jeg gør hvad jeg kan for at holde min 3. plads, men Strange kobulls holdkonkurrence ikast 2014mmer tættere og tættere på og er helt oppe ved mig da vi mangler 300 meter, jeg prøver at øge tempoet og det lykkedes at slå et lille hul. Jeg løber i mål som 3’er over all og kommer for første gang på senior, elite podiet 😀 Derud over vandt jeg også Junior klasse og fik en 2. plads for klub-hold med GTC-BULLS.
Tak til Simon, Daniel, Anne, Miki og Kristian for at være så mange afsted, det var mega fedt 😀 Super mega fedt at Michael var speaker :-D”
Kristian’s ord:
“Afgang fra Veksø med Daniel og min kæreste Astrid. Vi kørte lige efter stævnet i Ganløse hvor vi havde hjulpet.  Desværre starter turen ikke godt da vi punkterer på højre forhjul på bilen – allerede inden vi er kommet ud af Veksø. En time og fire vinterhjul senere var vi på vej mod Ikast. Vi nåede til stævneplads kl. 21 og kørte nogle runder på ruten. Dagen efter så det ud til at blive godt med hurtig rute og rigtig godt vejr. Fantastisk setup af Ikast Tri og kredit for deres ide til at opdele elite og adskille de yngste. Konkurrencen for mit vedkommende gik som jeg havde forventet og kom igennem med en solid præstation. Er langt efter front pga svømningen, men får kørt mig godt op igennem feltet på mine 18 km solo hvor jeg jagtede Miki. Havde et fint løb dog ikke så hurtigt split som forventet, så alt i alt en fin middel præstation. Derudover er jeg utrolig stolt af Daniel!”
Lars-Ole’s kommentar:
“7 måneders forberedelse gik op i en højere enhed. Da både Emil, men i aller højeste grad 14 årige Anne kom på elite-podiet og begge vandt deres respektive klasser. Junior og Ungdom A. Der var veldisponerede race fra dem begge. De lavede nogle af stævnets hurtigste skiftetider T1-T2.
Anne svømmede de 600 meter på 8 minutter og kommer op ad vandet som nr. 3. Cyklingen er klart Annes stærkeanne elitepodiet ikast 2014ste disciplin og hun kørte uden problemer med rundt på de 20 km med 37 km/t. Afsluttende 4 km løb, løbes i pace 3:54 pr. km. Hun kæmpede hele vejen på løbet med Pernille Linder fra Aalborg om 2. pladsen, som dog trak det længste strå på de sidste 300 meter. Line Thams fra Tri Team SDU og Århus 1900 vinder suverænt elite-klassen for damer. Begge damer er 10 år ældre end Anne, så der skulle være rig mulighed for at finde de sidste sekunder.
Emil køre også et fejlfrit race. På svømningen ligger han på bane med bl.a. Thomas Strange fra Tri Team SDU og OTK. Han trækker på hele svømningen og Emil kommer op ad vandet som nr. 5 og med et 1. skift på ca. 20 sekunder ser det godt ud i forhold til jagten på Mikkel Jensen, Henrik Kingo og vores egen Daniel Bækkegård. Thomas og Emil kommer op til fronten, hvor de arbejder sten hårdt sammen med Bækkegård for at holde en kæmpe forfølger-gruppe bagved. De kommer dog op,  på trods af det hårde arbejde, og det største elite-felt til dato, kommer samlet hjem til T2 og afsluttende 4 km løb. Her kommer Anders Lund Hansen først ud på med Emil lige i hælene. OTK´s Peter Østergaard kommer dog blæsende bagfra og indleder det vildeste væddeløb med Anders Lund. De 2 er for stærke for Emil, der kommer til at kæmpe om 3. pladsen med Thomas Strange. Emil sætter turbo på de sidste 300 meter og løber sikkert i mål på 3. pladsen. Daniel Bækkegård placeres som nr. 5 i herre elite og bliver samlet nr. 2 i junior-klassen. Fuldstændigt fantastisk i sin debut. I det vildeste spurtopgør på opløbet, med Århus 1900´s Kristian Broløs, viser han overskud og lancerer ”The Bulls-Sign”
GTC-Bulls (Bækkegård, Holm og Mulle) placeres som nr. 2 i hold-konkurrencen foran KTK 86 og med OTK på førstepladsen.
Miki viser total overskud ved at svømme 50 meter for langt og med lidt småskader kæmper han sig heroisk igennem racet og kommer i mål, til kolde omslag og forbindinger. Simon kommer ikke med i den store cykelgruppe og arbejde knokle hårdt, nærmest alene, for ikke at miste kontakten til de forreste.
Super dag for GTC Bulls, der sætter et solidt aftryk på første afdeling med 6 gange på podiet.
Tak til Ikast for et super stævne. Coach Krüger var medlevende stævnespeaker, der holdt styr på løjerne.
Til næste stævne i Haslev er Casper Stenderup også på startlisten, så her vil der virkelig blive sat tryk på alle kedlerne i Bulls-toget… og Lars-Ole slutter af:
Bulls styrer !

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.