Bulls “styrer” KMD 4-18-4

Det var en fantastisk eftermiddag og aften på Amager Strandpark da KMD 4-18-4 afholdt første stævnedag. Der var rigtig mange af vores unge Bulls som havde sat krydset på datoen i stævnekalenderen. De troppede veltrimmede op og de leverede varen! Dagens hurtigste tid tog Casper Stenderup Korch sig af – Den næste i rækken stod Emil Holm for – 5. bedste tid gik til Kristian Munk Nielsen og som den 4. Bulls i top 6 kom Miki Mørck Taagholt. Som opvarmning til søndagens IronMan var Erik Langwadt Guld lige nøjagtig hurtig nok til at afgøre familiedysten mod Magnus Langwadt Guld til sin fordel. Det var herligt at se Nikolaj Sjælland komme godt og sikkert over målstregen og Scott Steenberg bliver bare stærkere og stærkere med en flot tid! Som debutant i trisporten og klubben kørte Mathias Thomsen sit første race – Det ser lovende ud!

2013 KMD 4-18-4.jpgPå pigesiden kom Anne Holm ind på en flot 3. tid “over all” og suverænt bedst i aldersklassen og der var et længe ventet come back til Emma Pi Olander. Set med de skarpe GTC-briller var det et bemærkelsesværdigt flot resultat Mia Krüger, lillebror Mats Krüger leverede i Relay-klassen. Mia svømmede sikkert stafetten videre til Mats som på sin nye superracer med plade- og højprofilhjul og superhurtig kørsel, gav far Michael Krüger alletiders mulighed for at afslutte et flot familierace! Se hele GTC-resultatlisten her!

Det var en skøn aften med masser af support fra klubkammerater og forældre! Allan Hendrichsen stod for dejlig ost og brød fra Helges Ost og Jeppe Guld var en super festarrangør og  grillmester med store saftige bøffer, marineret kylling, hjemmegjort pastasalat og restitutionskage;O) på spise-sedlen til alle fremmødte GTC’ere.

Billeder HER!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *