Emil nr. 7 ved ungdomsstafetten ved EM

Landstræner og Bulls-træner Michael Krüger skriver på triatlon.dk…

Dansk herre-ungdoms-stafet nr.7 til EM

De danske ungdomsherrer bestående af Emil Deleuran(Fredericia), Emil Holm(Ganløse/Bulls), Jacob Jensen( Fredericia) blev i ovennævnte rækkefølge nr 7 ved EM.
Hver mand kører en hel tri bestående af 300m svøm- 5 km cykel  og ca. 1,5 løb og giver så depechen videre. Det er tilladt at ligge på hjul af de andre hold.  Holdet var med i medaljekampen indtil efter sidste svømning, her kostede et skidt skifte af Jacob Jensen(våddragten kunne han ikke få over foden) kontakten til frontgruppen. Det var dog taktikken at de stærkeste kørte først for at holde kontakten til front længst muligt. Jacob er også den yngste på holdet, og et minut til medalje var ifølge Juniorlandstræner Kasper Gejl meget tilfredsstillende. Endnu engang tog Frankrig guldet og K. Gejl var imponeret over deres bredde.

se resultater her: http://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2013/jun/27/holten/JuniorBoysTeamResult.html

msh Michael Krüger

Dette indlæg blev udgivet i Stævner. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *