Højt humør og masser af glæde for Bulls

Nu kan vi jo for alvor kalde det en tradition! Altså, at vi hvert år i april holder træningssamling i Slagslunde. 17 af vores unge Bulls havde i år valgt, at være sammen til årets første træningsweekend.

Lad det lige være sagt med det samme- Det er superhyggeligt og inspirerende, at være sammen med disse unge seriøse mennesker!

IMG_1275.JPG

Det fysiske program stod på prøvelser i løbeskoene, i bassinet, på sadlen og som noget nyt i år med bue og pil.

Der blev virkelig gået til den med løb og svømning ved og i Ølstykke svømmehal!

Der var en fantastisk spændende konkurrence med verdenspremieren på den nye sportsgren Tri-skydning! Her består disciplinere af en rimelig kort cykeldistance, en kort løbesprint og sidst 3 skud med langbue efter skive- i tilfælde af forbiere var der naturligvis strafrunder;O)

Det vakte igen kæmpe glæde, da alle de nye løbesko fra superseje K-SWISS kom frem. De nye modeller blev prøvet og beundret! Drømmene om hurtigere løbetider lever! Endnu en gang er vi de glade modtagere fra vores gode sponsor Bonvita.

Sidste træningspas var en skøn cykeltur på den gamle flyvestation i Værløse.

2013 Bulls apr.jpg

Det mentale program stod vores nye sponsor Running26 for. Her var vi så forgyldte, at hele to foredrag bidrog til udvidelse af vores horisont. Lørdagens oplæg stod Martin Kreutzer for. Martin er en superinteressant Ernæringskonsulent der på underholdende vis, berettede om sund levevis med fiskeolie og kiwi med skræl! og meget, meget mere….!

Om søndagen skulle de trætte Bulls en tur i mentaltrænerens Rasmus Bagger’s karrusel. Trætheden blev hurtigt glemt og en heftigt og vildt inspirerende eftermiddag fløj afsted med bare tæer på glasskår, ild i munden og massevis af gode råd og fif til det mentale mindset! Så en veloverstået weekend med masser af bevægelse – i krop og sind, store mængder spise og drikke, fede løbesko og den seje Bulls-løbetrøje, giver forhåbninger om en super sæson for GTC-Bulls, med mange små og store sejre!

Billeder fra samlingen HER!

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *