En OL-vinder kom forbi……

Roeren Rasmus Quist, der i sommer vandt Olympisk Guld i letvægt dobbeltsculler med makkeren Mads Rasmussen, holdt i aftes foredrag for GTC Bulls.

IMG_7995.JPG

Rasmus Quist sammen med Bulls.

Gyldne dage i London

Det blev til en præsentation af hans karriere, refleksioner over hvad der kræves for at nå helt til tops i sin sportsgren og en opsummering af oplevelsen af denne sommers OL. Og så fik flere håbefulde triatleter prøvet at løfte lidt på den ca. 500 gram tunge guldmedalje.

Der kom mange ”guld-korn” og interessante detaljer for os ikke-roere:

  • Det er vigtigt at have et struktureret trænings set-up, helst sammen med andre (så er det ikke så let at springe et træningspas over).
  • Det er vigtigt at kunne vælge fra: man kan ikke overkomme alt.
  • Lær at kunne navigere mellem ”Is-bjerge” og ”Palme-øer”.
  • Der skal være plads til at afvige fra træningsplaner og bliv ikke for ”religiøs”.
  • Roerne vejer ind, lidt ligesom boksere, efter at have siddet i svedeposer.
  • I forhold til at flytte hjemmefra var rådene (afgivet med et stort smil) vendt så længe som muligt, og find en kæreste der er rigtig god til at vaske sportstøj ;O)

 

Der blev spurgt ind til trænings-metoder, det med at være kendt, fremtidsplaner mm. Rasmus Quist i Bulls-trøjen!Efterfølgende fik Rasmus en GTC-Bulls trøje, og det var fint at høre at ”Det er lige sådan en jeg står og mangler!” Trøjen skal allerede luftest om et par uger, når Rasmus og hans svigerfar skal med på Vasaloppet.

Tusinde tak til Rasmus for at komme forbi og dele oplevelser fra hans karriere, give inspiration og et fascinerende indblik i ro-sporten!

Flere billeder HER!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *