1. træningssamling 2013 – Slagslunde og omegn.

GTC-Bulls tager på træningssamling i 

 Slagslunde og omegn d. 13. og 14. april 2013.

Logo Bullstyren 2012.png

Årets første træningssamling finder – som det jo plejer at være – sted i Slagslunde på skolen. Vi mødes lørdag d. 13. kl. 10 og bliver indkvarteret.  Sammen kører vi derefter til løb og svøm i Ølstykke.  Tilbage til basen og bla….  bla…. bla!!!! Søndag eftermiddag ved 4-tiden er vi godt trætte og skilles efter masser af træninger, dejlig mad i store mængder og sandsynligvis en helt del klogere efter 2 oplæg fra vores nye supersponsor – RUNNING26. Vi skal om lørdage høre – foredrag om Ernæring ved Martin Kreutzer og om søndagen handler foredraget ved Rasmus Bagger om Mental træning.
running26

Da der i år i samlingen er inkluderet en helt suveræn, unik, svedtransporterende, lækker, uundværlig og speciel Bulls-langærmet løbetrøje er det vigtigt, at du hurtigst muligt melder dig til og senest d. 1. marts! Dette gør du i Klubmodul. Prisen for hele arrangementer – all inclusive – er 250.-kroner. Du skal samtidig sende en mail til gtc.bulls@gmail.com eller sms til 21961247 hvor du skriver din trøjestørrelse.

Vi skal træne alle tre discipliner – så husk udstyr til – løbsvømningcykling.

Endeligt program bliver mailet sidst i marts!

Dette indlæg blev udgivet i Træningssamlinger, Ungdomsnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *