Styregruppen til Ungdomsseminar i Fredericia.

Første weekend i det nye år bød på flere GTC-arrangementer. Søndag afviklede klubben sit årlige croos-duathlonstævne – som er 3. afdeling af Bont MTB Duathlon Cuppen i Ganløse Eged og dagen før, lørdag d. 5. januar, rejste Jeppe og Anette fra Bulls’ styregruppe til ungdomsseminar i Fredericia.

Ungdomsseminar Fredericia 2013.JPG

Dansk Triatlon Forbund ønsker at få flere børn og unge ind i triatlonsporten, og vil i 2013 sætte øget fokus på dette. I den forbindelse var Bulls’ styregruppe blevet kontaktet af DTriF og opfordret til at deltage på dette seminar og holde et oplæg om opstart af ungdomsafdelingen, grundlæggende værdier, målsætninger, succeskriterier, fysiske rammer, klubbens rolle ift. ungdomsarbejdet, indsatsområder og rekruttering af atleter.

Dagen var inddelt i fire afdelinger:

  • Træningsfilosofi ved ungdomstræner Boris Bjulver, Fredericia Tri.
  • Fysisk aktivitet med basistræning og tri-specifikke aktiviteter.
  • Præsentation af ungdoms-setup fra Fredericia Tri og Ganløse Tri Center-Bulls.
  • Åbent forum omkring netværk, vidensdeling, koordinering af konkurrencer – ungdomscamp og samlinger samt opstart af ungdomsafdeling.

Denne tri-dag var på mange måder lærerig. Vi kunne rejse hjem med mange nye input i rygsækken, som vi gerne vil arbejde videre med i GTC. Slutteligt erfarede vi, efter samtale med mange aktive tri-folk, at vi i Ganløse Tri Center er ret privilegerede hvad angår træning på tværs af alder, frivillig hjælp og uddannede trænere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *