Bulls, Pizza og 007

Nu er det om at finde det pæne kluns frem. Så af med campinghabitten og ind i skabet efter festtøjet. Du skal i dagens anledning virkelig “Suit up”, så vi sammen kan indtage København. Den 9. november drager Bulls mod hovedstaden til en forrygende aften – Det du skal gøre er, at melde dig til hurtigst muligt og senest d. 2/11 på mailen eller sms.

Bulls møder Bond i Kbh

Præcis kl. 18.00 skal du gøre din èntre på “Mother” på Høkerboderne 9-15 på Vesterbro. Aftal med andre Bulls, hvordan I kommer der ind – det kan være noget med tog osv… På denne trendy restaurant serverer de byens bedste pizza! Efter i fællesskab at have nydt en super pizza i godt selskab, drager vi gennem gaderne mod biografen Imperial, hvor vi  har aftalt møde kl. 21.30 med agent 007 – James Bond. Her skal vi se det nyeste skud på scenen “Skyfall”. Turen er på Bulls fantastiske sponsores regning – Mega tak! det er kun hvis du skal ha’ popkorn og sodavand i biffen, du må til lommepengene:-) og hør lige her!

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Møder, Ungdomsnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *