Bulls hos Hansens Flødeis i Hornsherred

Rammen om årets sidste cykeltur med Bulls kunne ikke være bedre. Et fantastisk efterårsvejr med høj sol og smukke farver på træer og buske. Det var udgangspunktet da en flok glade Bulls kørte fra Ganløse mod Hansens Flødeis i Hornsherred som mål. Vi havde til mejeriet ytret ønske om, at komme forbi og takke for deres flotte sponsorat i begge Bulls “leveår”. Vi ville derfor gerne overbringe de to daglige ledere og direkte efterkommere fra den oprindelige Hansen – Anders og Rasmus– hver en ægte Bulls-træningsjakke.

IMG_3343.JPG

Da vi efter ca. 25 km på landevejen ankom til det flotte mejeri, blev vi modtaget af Anders som fortalte om ideerne og tankerne bag det velsmagende ismejeri. Alt imens kunne vi stå og spise en dejlig is – efter eget valg – og beundre den hyggelige forretning. Til vores store glæde kunne Rasmus bl.a berette, at Hansens Flødeis også ville være vores sponsor i sæsonen 2013. Vi er naturligvis superglade og taknemmelige for den udmelding. Så turen hjemad mod Ganløse gik med hyggesnak og høj puls og vi alle kunne vist godt tænke os lidt flere fællescykelture i den kommende sæson. Billeder fra turen –Her!

Dette indlæg blev udgivet i Ungdomsnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *