Sensommerdag med masser af aktivitet.

Det blev en særdeles dejlig og varm samling for Bulls. 15 af vores unge talenter havde meldt sig til de mange udfordringer. Dagen startede med svømning i Ganløse-badet, dernæst stod den på cykling i lokalområdet på 3 forskellige niveauer. Efter en lille cykeltur på Ringen, fik de yngste Bulls en lille løbetur på Slagslundestien med Anette. Så var de klar til den kommende Egedal Familie Tri. De lidt ældre Bulls var på en lidt længere cykeltur, for at lave aftaler og træne sammen inden det snarlige DM-hold på Fyn.

Sensommerdag med Bulls.jpg

 

Efter cykling og løb gik turen til Merete og Jeppes dejlige have, hvor frokosten stod på lækre sandwich og store mængder koldt vand. Da der var leget og hygget af, gik vi i samlet flok til Ganløsehallen, hvor tidligere verdensmester! –  Pernille Svarre havde stillet op til en gang fægtning. Det var sjovt!!! Nikolaj viste sig at være suverænt vores største talent i denne ædle sportsgren og vandt fortjent konkurrencen.

Tilbage til haven og aftenens “Build a burger” tema. Der blev gået til den med dejlige, grillede bøffer til burgerne og til dessert kuglevis af dejlig Hansens Is, fra vores gode sponsor.

Men i virkeligheden fortæller billeder fra dagen meget mere end ord. Så klik lige her!

Dette indlæg blev udgivet i Træningssamlinger. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *