Regn, rusk, Borgmester og lagkage.

Lørdag d. 12. maj oprandt endelig dagen hvor foråret for alvor kom til Ganløse. De vil sige Ganløsebadet åbnede men foråret glemte at vise sig fra sin bedste side. Det var en kold omgang, da Egedals borgmester Willy Eliasen med en lille tale og et skud i båthornet åbnede sæsonen. Willy havde en lille overraskelse med til os, som vist nok er en lille hemmelighed – men det handler om frivillig lederhæder- Dronningen – og Steffen!

Willy taler.jpg

Efter en dejlig dukkert i badet stod den på varm chokolade, kaffe og dejlig lagkage – lige som traditionen byder sig.

Vi glæder os til en dejlig lang sommer med masser af oplevelser i og omkring badet 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *