Bulls på træningssamling i Slagslunde.

GTC-Bulls tager på træningsweekend i Slagslunde og omegn d. 20., 21. og 22. april 2012. 

Så er sæsonen ved at være i gang, og for at skyde den sådan rigtigt i fart!! –skal vi selvfølgelig ha’ en dejlig træningssamling. Den finder, som traditionen byder sig, sted i Slagslunde og omegn. Vi skal bo på skolen og være aktive i nærområdet!

Da der i år i samlingen er inkluderet en helt suveræn, unik, varm, fed, lækker, uundværlig og speciel Bulls-hættetrøje er det vigtigt, at du hurtigst muligt melder dig til og senest d. 1. marts! Dette gør du i Klubmodul.

Programmet og nærmer information er mailet til dig! Har du, mod forventning, ikke fået en mail så skriv lige til gtc.bulls@gmail.com

Dette indlæg blev udgivet i Træningssamlinger, Ungdomsnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *