Torbjørn Sindballe besøger Bulls

Onsdag d. 21. marts 2012 kl. 18.30 er vi så heldige og glade, at kunne præsenterer Torbjørn Sindballe for vores unge Bulls. Thorbjørn er tidligere professionel triatlet og har som den eneste dansker nogensinde været på podiet i den legendariske Hawaii Ironman, det præsterede han i 2007. Desuden er Torbjørn dobbelt verdensmester på den lange distance i 2004 og 2006. Torbjørn kommer på besøg i Ølstykke Svømmehal, hvor han vil fortælle om sit liv med triathlon i en times tid – mens Bulls hygger sig med lidt kakao og måske en flødebolle;O).

Torbjørn Sindballe med smil på:-)

Efter foredraget og svar på mange gode spørgsmål, vil Torbjørn Sindballe forestå træningen først til Dryland og dernæst i vandet.

Vi vil meget gerne reklamere lidt for Torbjørns nye bog:

Pressen skrev:

  • “Denne jernmand er så reflekteret og bevidst om sine mentale processer, at det ikke ender som en bog om triatlon, men som et lærestykke om, hvordan man skaber sin egen motivation og bliver på sporet trods livets turbulens (…) en sanselig og en kognitiv dannelsesrejse, der giver mening langt ud over triatlon og ekstrem sport.”
    * * * * * Per Munch, Politiken

Den kan købes på dagen for kr. 200 og Torbjørn vil gerne skrive en hilsen i den:-)

Har du den i forvejen, vil Torbjørn også gerne lige skrive en hilsen i den;O)

 

Dette indlæg blev udgivet i Daglig træning, Møder, Ungdomsnyt. Bogmærk permalinket.

1 Response to Torbjørn Sindballe besøger Bulls

  1. Emil Holm skriver:

    Det bliver for vildt ! Glæder mig til at møde ham…Han er bare “The Champ”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *