Seje Asger bed tænderne sammen i Hillerød

Torben og Asger, MTB Marathon 2011Søndag den 2. oktober gik starten til Danmarks største MTB motionsløb, MTB marathon i Hillerød med 1500 deltagere. Deltagerne fordeler sig på 3 distancer i Lille og Store Dyrehave samt Gribskov: 47 km, 67 km og 103 km.

GTC-Bulls medlem Asger Jung Laursen og hans far Torben Jung Laursen kørte for 3. år sammen og i år på 67 km, hvilklet er langt da der er mange singeltracks på ruten! Vejret var flot og humøret højt da starten gik. Efter de første 10 km kom der lidt spredning på feltet, og der var mange singeltracks med mudder og vand efter sommerens massive regn. Da vi nåede første depot efter 30 km var benene ved at være trætte, men det hjalp med 5 minutters pause, bananer og energibarer. Det gik videre gennem Store Dyrehave og op i Gribskov, hvor der efter 51 km kom endnu et depot.

Nu var vi fyr og flamme for at give den gas de sidste 16 km. Men cirka 2 km efter depotet havde Asger et voldsomt styrt på en nedkørsel. Far, der kørte bagved, undgik med nød og næppe at køre ind i ham. Da Asger havde sundet sig, så vi at han havde en dyb flænge på den ene underarm. Men vi besluttede at den hurtigste vej hjem var at fortsætte på ruten. Asger fik et ærme bundet om såret, der sved og gjorde ondt, og så kørte vi videre og kom i mål efter 4 timer og 39 minutter. Derefter gik turen på skadestuen i Hillerød, hvor Asger fik renset såret og fik 6 sting.

(Reporter: Torben Jung Laursen)

Dette indlæg blev udgivet i Stævner. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *