4 Bulls til Sub17 hos HareTri

4 GTC-Bulls var til start ved HareTris Sub17 stævne for børn og unge – i år med deltagelse helt op til 19 år.
I ældste klasse var Magnus Guld, som også skulle åbne stævnet efterfulgt af Casper Stenderup. 300 meter svømning for fuld udblæsning af de 2 dygtige svømmere efterfulgt af 12 km. cykling og 3 km. løb. I mellemste klasse deltog Anne og Emil Holm. 200 meter skulle der svømmes, cykles 8 km. og afsluttes med 2 km. løb.
De seje Bulls leverede varen med 3 førstepladser og en 2. plads. Der blev vist triathlon af høj klasse og end ikke et lille lokalt stævne, kan få dem til at skrue ned for blusset, hvilket også blev bemærket af Hare-tri´s stævneledelse, der omtalte dem, som de seje Bulls fra Ganløse..
Det er ikke officielt bekræftet, men det forlyder at Emil har forbedret Casper´s gamle rekord fra stævnet med 3 sekunder…på mellemste distance.
Den lokale Sportigan-butik havde sponseret rigtig flotte præmier. Her blev det til ren opvisning, idet Magnus vandt en tri-dragt, Casper – en Craft løbebluse og Emil – et par tri-tights…
Stævneleder Charlotte Fulgsang havde styr på vejr og stævne….Tak til Hare-tri for en god eftermiddag…
Bulls-reporter: Lars Ole Holm
Dette indlæg blev udgivet i Stævner. Bogmærk permalinket.

1 Response to 4 Bulls til Sub17 hos HareTri

  1. Henrik Damslund skriver:

    Hej med jer, tak for jeres deltagelse i vores stævne i går. Resultatlisten er lige på trapperne, men jeg kan allerede nu afsløre at Caspers rekord BLEV slået. Mere præcist var Emil Holm 16 sekunder hurtigere end Caspers bedste tid. Tilykke Emil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *