Islev duathlon

Emil HolmSøndag den 10. april startede duathlon sæsonen traditionen tro i Islev. Det var meget flot vejr med sol og en svag vestlig vind. Herligt vejr til sæson start!
Der var fire Bulls til start på den korte rute (2,5 km løb, 12 km cykling og 2,5 km løb): Markus Krarup, Nikolaj Grønbeck, Anne Holm og Emil Holm. De klarede sig godt blandt de 25 startende på kort distance. Anne var næsthurtigste kvinde med tiden 00:52:40 (samlet nr. 10). Nikolaj blev næst hurtigste mand på 00:40:03, og Emil kom ind på tredjepladsen lige efter med 00:40:25. Markus blev nr. 8 med tiden 00:47:51.
Efter løbet var der diverse drikkevarer, frugt og gode lodtrækningspræmier.
Dette indlæg blev udgivet i Stævner. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *