Succesfuld kickoff for GTC-Bulls

GTC-Bulls logoSuccesfuld kickoff for GTC ungdomsprojekt GTC-Bulls mandag 10. januar 2011.

Successen havde været i hus, hvis bare det halve havde mødt frem – men hele 20 meget interesserede unge mennesker dukkede op til orienteringsmødet og yderligere var der 3, som ikke kunne komme, men havde sendt en forældre. Styregruppen tror og håber de fleste igen hænger på og fastholder interessen.

Styregruppen bandt aftenens orienteringsmøde sammen med en flot powerpoint præsentation. Formanden Steffen M Lund-Hansen fortalte om klubben og triathlon generelt, Anette Nissen fortalte om tankerne bag GTC-Bulls, Anja Krüger satte ord på træningsmulighederne og stævner, Martin Bøegh fortalte om det længst kørende rene ungdomstræning, mountainbiketræningen i Ganløse Eged og Sven-Erik Olander informerede om den første træningssamling i Slagslunde d. 1. og 2. april.

Der modtages tilmeldinger allerede nu til den første træningssamling på gtc.bulls@gmail.com, men der kommer senere mere nyt om denne.

Efter orienteringsmødet hoppede flere af deltagerne i træningstøjet og deltog i GTC’s mandagscirkeltræning.

Som en ekstra medvirken til at ungdomsprojektet kommer godt fra start indløb tidligere mandag nyheden om, at Dansk Triathlon Forbund vil støtte GTCs ungdomsprojekt med et tilskud over sin udviklingspulje.

Dette indlæg blev udgivet i Møder. Bogmærk permalinket.