Kickoffmøde for ungdomsprojektet GTC-Bulls

GTC-Bulls logo

Logo for GTC-Bulls. Logo og navnet Bulls er selvfølgelig kraftigt inspireret af, at Ganløse ligger klods op af den berømte cykelrute Tyren, som jo også indgår i Tri på Tyren

På mandag den 10. januar 2011 kl. 18.00 er der kickoff møde på Ganløse Tri-Centers ungdomsprojekt GTC-Bulls.

En etableret styregruppe bestående af Bodil Ibsen, Torben Laursen, Jeppe Guld, Anette Nissen og Sven-Erik Olander observerede at der var godt 20 unge GTC’er på medlemslisten og at disse måtte træne sammen med voksne og måske ikke så ofte kommer til træning, da der ikke altid er jævnaldrene. Styregruppen har sparret med Anja Krüger, Steffen M. Lund-Hansen og beslutningen blev taget om at etablere en egentlig ungdomsafdeling under Ganløse Tri-Center “GTC-Bulls” for børn/unge i alderen 13-22 år.

Målsætningen er at skabe et ungdomsfællesskab omkring triathlon

  • at få de unge i GTC til at opdage hinanden
  • at få de unge til at træne sammen
  • at tiltrække og introducere nye unge til triathlon
  • at få en ungdomsafdeling med glæde og vækst

Der tilrettelægges træning specielt fokuseret på de unge. Ofte på de samme træningstider som de voksne, men der kan så være en træner som har speciel opmærksom på de unge og særligt tilrettelægger deres træning.

GTC ungdomDerudover laves nogle egentlige ungdomstræningssamlinger nogle gange i sæsonen og der laves koordineret tilmelding til (ungdoms-)stævner/ mesterskaber. Styregruppen overvejer også at finde en venskabsklub i Sverige eller Tyskland.

Senere kommer der også et særskilt område på Ganløse Tri-Centers hjemmeside for ungdomsafdelingen og der etableres en facebookside, hvor de unge kan “hænge ud”.

Ungdomsprojektet finansieres i første omgang af Ganløse Tri-Centers egne midler. Men der er sendt ansøgning til DTriF om støtte efter yde-yde-modellen (udviklingspuljen). Styregruppen vil også være på udkik efter potentielle sponsorer for ungdomsgruppen.

Men altså til mandag den 10. januar 2011 kl. 18.00 i klublokalet i Ganløse hallen er alle vores “egne” unge blevet inviteret og opfordret til at tage kammerater med. Vi har også sendt info til lokalaviserne om mødet og håber på omtale. Alle er velkomne til dette første orienteringsmøde – man behøver ikke at være Ganløse Tri-Center medlem forud – og man behøver ikke at have lavet triathlon nogensinde. På mødet hører man hvordan man kommer igang i sporten – og møder jævnaldrene som allerede har erfaringer.

På mødet vil der være mulighed for at:

  • møde alle de andre unge GTC´ere
  • møde formanden, ungdomsleder, trænere og holdledere
  • høre om træningsmuligheder vinter/sommer
  • høre om planer med træningssamlinger-den første er d. 1.-2. april
  • høre om deltagelse i stævner
  • få svar på dine spørgsmål

Tilmelding bedes ske til ungdomsgruppens epostadr. gtc.bulls@gmail.com

Sportslig hilsen

Anja Kruger, Steffen M. Lund, Jeppe Guld, Bodil Ibsen, Torben Laursen, Anette Nissen og Sven-Erik Olander

Dette indlæg blev udgivet i Møder. Bogmærk permalinket.